2E HANDS VELGEN INFO

2e hands velgen info

2e hands velgen info

Blog Article

Wheelpoint heeft een van de grootste voorraden banden en velgen, met scherpe prijzen en een groot velgaanbod voor alle auto’s. U kan deze prachtige velgen op onze website zienen daarnaast hebben wij ook een grote voorraad in onze winkel te Uden.

Wij maken het u makkelijk door met u mee te denken. Met onze riante openingstijden doordeweeks, tijdens koopavonden en zelfs het weekend willen wij ervoor zorgen dat u bij ons binnen kunt komen of ons kan bereiken wanneer het u uitkomt. Wilt u 24 uur per dag 7 dagen per week rond kunnen kijken in ons totale assortiment? Bekijk dat onze website met het complete aanbod. Daar vindt u ook diverse foto’s van velgen die wij op diverse merken auto’s gemonteerd hebben.

Service is bij ons een erg hoge prioriteit. Daarom kan u van ons verwachten dat u snel antwoord krijgt op uw vragen zes dagen per week en diverse avonden. U kunt ons bereiken via e-mail, onze website, telefoon, whatsapp of kom naar onze showroom. Kortom diverse opties. Ondervind het zelf dat een professionele aanpak ook een persoonlijke kan zijn. Wij helpen u graag.


Onderaan deze pagina heeft u informatie over verscheidene onderwerpen over auto’s. Deze informatie is samengesteld vanuit diverse bronnen om antwoord te geven op veelgestelde vragen. Mocht u nog andere vragen hebben, bel ons dan.

De info hieronder is samengesteld en niet staat los van onze mening.

Cola om je tweede hands velgen velg schoon te maken, slim?

Cola, het is een van de meest populaire frisdranken in de wereld. Wereldwijd zijn er maar 2 landen (Noord-Korea en Cuba) waar de drank officieel niet te koop is. In Myanmar, welke ook in de lijst stond, is de drank sinds twee jaar geleden weer te krijgen. Coca Cola is lekker, maar ook een goed schoonmaakmiddel, van toilet tot pan. Kan je met Coca Cola ook je velgen reinigen? Nou en of. Of dat echter zo slim is dat is nog te bezien. Je kan met Coca Cola goed reinigen echter heeft de Cola wel tijd nodig om in te weken. Wil jij je velgen schoonmaken met Coca Cola, zal je deze van de auto moeten halen, in een bak moeten laten weken en de bak vullen met Coca Cola. Vervolgens moet je dan ongeveer dertig tot vijfenveertig minuten wachten wil je de velg laten weken. daarna moet je de velg maar natuurlijk afspoelen en weer op je auto monteren. Je velg reinigen met Coca Cola is dus niet de snelste manier. Cola op een doekje doen en de velg schoonmaken zal weinig tot geen effect hebben. In plaats van Coca Cola raden wij dan ook aan de tweedehands winterbanden met velgen velg schoon te maken met een een speciale reiniger. De speciale velgenreiniger zal wat meer prijzig zijn dan Coca Cola maar wat betreft tijd maak je dit weer helemaal goed.


Gloednieuwe of tweede hands velgen tweedehandse velgen

Kijk je uit naar nieuwe velgen voor je prachtige tweedehands velgen en ben je aan het denken of je beter nieuwe of tweedehands velgen kunt kopen. Alletwee de keuzes hebben zowel voordelen als nadelen. We zetten ze beiden op een rij. De voordelen van nieuwe velgen: Misschien wel het grootste voordeel van gloednieuwe velgen is dat ze in perfecte staat verkeren op het moment van de aanschaf. Een ander voordeel om te onthouden is dat je fabrieksgarantie krijgt op fabrieksfouten. De voordelen van 2de hands velgen: Een ander belangrijk voordeel van tweede hands velgen is dat ze minder duur zijn dan nieuwe velgen. Zeker als de velgen nog goed bruikbaar zijn kan het een goede manier zijn om geld te besparen en toch leuke nieuwe velgen voor je auto velgen tweedehands aan te schaffen. Sommige Nadelen van gloednieuwe velgen: Er zit maar een bekend nadeel aan nieuwe velgen voor je tweedehands velgen en banden , de kosten. Los van de kosten zijn er geen nadelen te vinden, de velg is nieuw, van geweldige kwaliteit en zal er op en geweldig uitzien. De nadelen van gebruikte velgen: 2de hands velgen hebben enkele nadelen, de voornamste is misschien wel dat ze niet nieuw zijn. Tweedehands velgen zien er niet altijd even mooi uit, misschien is er schade te zien op de velg of is er verkleuring opgetreden. Een ander nadeel kan zijn dat je op een gebruikte velg vaak geen garantie hebt. Aarzel je tussen een nieuwe en tweedehands velg, dan is het in de meeste gevallen beter een gloednieuwe velg te kopen. Buizinig je liever wat geld (vaak ten koste van de kwaliteit) dan is een tweede hands velg de slimmere optie.


Als je andere tweedehandse velgen lichten nodig hebt, dan heb je tal van opties

De licht van de auto is zeer belangrijk bij het rijden als je niet veel ziet. Volgens de wet mag licht wit of geel zijn. Niet heel veel keus zul je wellicht denken. Niets is echter minder waar, je standaard voorlampen kun je gerust personaliseren met bijvoorbeeld Xenon verlichting voor je 4x100 velgen tweedehands . Deze verlichting heeft een groter bereik waardoor je in het donker veel beter zicht hebt op de weg. Gekleurde lampen zijn echter niet toegestaan, maar de mazen in de wet zijn gevonden door onder andere Philips. Philips heeft tegenwoordig ‘ColorVision’ lampen voor de auto. https://www.wheelpoint.nl/tweedehands-velgen Welke kleuren zijn er? Paars, groen en blauw en geel. Het licht werken op zo’n manier dat er een coating aangebracht is welke het licht in een andere kleur verandert maar in het centrum wit licht uitstraalt. Volledig legaal, je krijgt er ook een certificaat bij om aan te kunnen tonen aan de overijverige politie dat je verlichting gedragen mag worden. Wil jij andere verlichting voor je tweedehands velgen kopen , dan is deze Philips oplossing perfect om speciale licht te creëren zonder dat je niet legaal bezig bent. Je tweede hands velgen zal waarschijnlijk niet paars van kleur zijn, maar blauw of groen is mogelijk. Gebruik je hier de ‘ColorVision’ blauwe of groene lampen bij dan voorzie je in een mooie combinatie tussen lak en verlichting, je 2e hands velgen zal hierdoor zeker extra opvallen.


Altijd al je tweede hands velgen willen aanpassen? Wat is het verschil tussen wrappen of spuiten

Je hebt een mooie 2e hands velgen maar de kleur, die wil je toch wel graag anders. Het kan dan een keuze zijn om de auto te laten wrappen of spuiten. Bij wrappen krijgt je auto een laagje vinylfolie die de kleur van de auto wijzigt. Vinylfolie is te verkrijgen in elke denkbare kleur en kan een goedkopere oplossing zijn dan het spuiten van de auto. Het laten spuiten is vaak wel mooier dan wrappen. Een nadeel is dat spuiten niet terug te draaien is en en bij wrappen je de vinyl weer kan vervangen mocht je op je gloed nieuwe kleur zijn uitgekeken. In beide gevallen is het belangrijk dat je de kleurverandering laat opnemen in het kentekenbewijs bij het RDW. De kleur van de auto veranderen mag, maar melden is verplicht. Dit is in verband met boetes en de vindbaarheid van de auto. De combinatie van kleur en kenteken zijn de vingerafdruk van de auto. Wanneer je de kleur niet doorgeeft zal je waarschijnlijk door de politie aangehouden worden omdat deze ziet dat je kleur niet klopt. De auto of het kenteken kan gestolen zijn en dus zetten ze je aan de kant. Vermeld een wijziging van kleur dan ook altijd zodra je deze veranderd hebt. Kiezen tussen wrappen en spuiten is vaak een kwestie van geld, vrijwel iedereen zal spuiten mooier vinden. Wrappen is voordeliger en de kwaliteit is minder goed. Heb je het geld ervoor over, kies dan voor spuiten. De lak zal zeker mooi zijn, duurzaam in vergelijking met vinyl en de kans op loslaten is erg klein. Kies je voor vinylwrappen, houd er dan rekening mee dat het vinyl los kan laten, kan gaan bubbelen bij hete temperaturen, eenvoudig kan aantasten (krassen) en dat sommige schoonmaakmiddelen het vinyl zullen beschadigen.


Een hoes om je stuur bij een tweede hands velgen

Voor een fijnere grip van het stuur is een stuurhoes erg handig. De stuurhoes zorgt voor meer comfort bij het vasthouden van het stuur. Ook kan het meewerken aan een mooier interieur voor de auto. Bij de tweedehands winterbanden met velgen zijn er verschillende opties voor hoezen. Je kunt kiezen uit losse of vaste stuurhoezen. Een losse stuurhoes voor de tweedehands velgen kopen is een stuurhoes die eenvoudig op en af het stuur is te glijden. Dit zijn stuurhoezen die je gemakkelijk elke dag zou kunnen wisselen. Ze zijn in een aantal standaard maten te verkrijgen en hebben verschillende kleuren en afwerkingen. Dit is erg handig als je de stuurhoes regelmatig wilt kunnen vernieuwen. Een andere optie is een vaste hoes. Deze wordt voor je gemonteerd en vastgenaaid aan het stuur. Deze hoes is een stuk moeilijker om te vervangen omdat hij vast zit aan het wiel. Deze optie is vooral fijn als je een goede kwaliteit hoes voor een langere tijd wilt gebruiken. De vaste stuurhoezen kunnen op maat gemaakt worden. Er wordt meestal voor echt leer gekozen omdat dit erg goed staat met de tweedehands auto velgen bekleding en ook nog eens duurzaam is.

Report this page